DIE HARD

Nu sitter jag med en chipsskål i handen och ser på "DIE HARD" den är skit bra, spännande och bra film.
Den handlar om: När John kommer hem till sitt land när han har varit utomlands så åker han samtidigt till sin frus fest på sitt 32 våningsjobb. När han är med sin fru på kontoret så kom det ungefär 8 killar som rånar jobbet på pengar, Sedan så hamnar Johns fru i gisslan. Samtidigt så smiter John iväg och försöker ta över fallet. det är det ända jag kom på hitills.

Dagen idag.

- Idag är jag ganska trött, men jag är med Amanda persson :) vi ser jusst nu på " 17 again " det är rätt så bra, jag gick upp vif 10:15 idag och så kom Amanda till mig vid 11:30. sen så vaöde vi massor av filmer, sist men inte minst blev det 17 again. så nu sitter vi och ser på den. men jag har inget mer och säga,

puuss                                    
                                                                                                  

Sjöberga

Det var ett tag sen vi var på sjöberga, jag har inte haft tid att skriva nått om det men nu ska jag berätta.
När vi komm dit så var man ganska trött efter en bilresa som tog 50-60 minuter. Men man fick ett bra rum, jag fick ett rum där Hedda, Nellie, Elvira, Ellinor, Alva, Amanda. Men sen fick jag lust och bada jag bada med moa, isabella, alva, ellinor, frida & emma, det var rätt så kallt, det måste ha varit 14-15 grader. Vi fick som mat Taco buffé det var "smarigt" sen efter maten så platade vi steens hår: ganska snyggt :P vi locka Nisses hår : haha, såg rolig ut:D men efter det så busa vi lite med killarna, vi tog taco chips och stoppade det under deras kuddar och madraser, när nisse slängde sig på sin säng så knakade det till och alla skrattade.

här kommer bilder från sjöberga.

Alva, Hedda, Elvira, Nellie, Amanda och Ellinor.Bryggan ut mot sjön.
Ellinor & amamda.Jag orkade inte ladda upp mer kort..
Puuuss


                                                                                                 

Sommarlov..

Yeess, äntligen sommarlov, man kan knappt tro det :)
men jag ska gör massor av saker , jag och min familj och kanske en annan familj ska åka till Skaras sommarland, Gröna Lund & Liseberg !
Det tror jag kommer att bli hur roligt som helst, Jag ska även va med kompisar. Vi ska fira Midsommar med Familjen Lind & några i Lindö ;) Hoppas man får det bra, för jag fyller år den 30 juli mitt i sommaren, så jag hoppas det blir fint väder. Nu sitter jag och kör Call of Duty 5 på robins ps3 :)
Fast nu är pappa och robin iväg och ser på speedway. så jag låna det en stund. idag var det ett tråkigt väder ute det har det  vart hela sommarlovet hitillts. Men ska snart Duscha, ha en bra dag allihopa.

puuss.
Ågelsjön idag :D

idag tar vi satts från svärtinge till ågelsjön.
- skönt att man ska cykla dit för när vi gick för typ ett halv år sen eller nåt sånt så var det jätte jobbigt,

Och så blir det Badhuset på Tisdag.

Förlåt

- Förlåt att jag inte har skrivit ett inlägg på länge det är för att min dator  är helt trasig satt jag lånade min pappa, jag tänker bara meddela det.


bloglovin

Om

Min profilbild