DAGENS OUTFIT


       / SHORTS-CUBUS / TOPP-GINATRICOT / LINNE-H&M /

FJÄRIL


Canon eos 550d - 18-55mm - Madeleine Nilsson (jag)
Nu har jag kommit upp ur badet precis, och jag är riktigt trött. Idag hade jag tänkt att fota lite sommar bilder som kommer på bloggen lite senare. Jag blev riktigt nöjd med bilden på fjärilen :)

VARIT MED AMANDA


                                     Canon eos 550d - 18-55mm - madeleine nilsson (jag)
nu har amanda cyklat hem precis. Denna bild tog jag när hon och jag var ute och fotade. Först så var det meningen att vi bara skulle ta kort på blomman men sedan så gjorde jag så att blomman var i för solen så det ser ut som det gör.. När amanda och jag badade sedan sp sträckte jag nacken, och jag har så himmla ont så man kan inte beskriva det. Men jag hoppas att det inte är så när vi åker till göteborg nästa vecka.

TIPS: HUR JAG REDIGERAR MINA BILDER

ON THE ROAD              Canon eos 550d - 18-55mm - madeleine nilsson (jag)

BÄTTRE VÄDER MEN ÄNDÅ INTE


                                Canon eos 550d - 18-55mm - Madeleine Nilsson (jag)
Det är en bild hag tog på Midsommar afton. Nu börjar solen skina igen. men ändå är det typ 1000 moln på himlen och dem är ju inte direkt vita dem är mörk gråa.

MÅLAT MED LJUSET


                             Canon eos 550d - 18-55mm - Madeleine Nilsson (jag)

REGNAR                            Canon eos 550d - 75-300mm - Madeleine Nilsson (jag)

Idag har det regnat ganska mycket men på dagen var det ganska skönt väder ute, solen sken i några timmar men vid 14.30 så började det att regna jag badade i poolen då så jag gick upp och hämtade kameran för att fota dropparna som slog mot vatten ytan i poolen. Blev rätt så nöjd med bilden längst ner, för att dropp-vågorna blev ganska stora.

Regnar det mycket hos er ?

MIDSOMMAR BILDER
här är lite bilder sedan Midsommar som var igår, jag var mest med sandra, det var riktigt roligt den dagen. Sandras mamma hade gjort en jätte god Jordgubbstårta det kan ni se på bilden över. Man är ju lite trött dagen efter känner jag. Men snart ska ett stort gäng träffas och spela brännboll.
Ha en bra dag (L)

Hade ni en bra Midsommar ?

MIDSOMMAR


                                 Canon eos 550d - 75-300mm - Madeleine Nilsson (jag)
Äntligen Midsommar. har längtat ihjäl mig.
Nu sitter jag vid datorn med Sandra, vi jätte kul. mest sitter vi och kollar på lite bloggar. Snart ska vi kanske bada eller gå ut och fota.
Have a nice day !

DAGENS BOKEH                                      Canon eos 550d - 18-55mm - Madeleine Nilsson (jag)
Förut gick jag ut och tog några bokeh bilder, det är jätte lätt det är bara ta så den inte ställer in skärpan .

ELLINOR # 3


Canon eos 550d - 75-300mm - Madeleine nilsson (jag)

BLACK OR WHITE                                  Canon eos 550d - 18-55mm - Madeleine Nilsson (jag)

Idag har jag mest slappat men nu ska jag ut och hjälpa pappa med en sak. Bilden blev jag riktigt nöjd med, alltså redigeringen. Jag längtar jätte mycket till Fredag för då är det Midsommar :) Som ni ser har jag gjort om bloggen jag är enormt nöjd och denna design kommer jag nog ha ett tag, för den designen jag hade innan såg gräslig ut :)

Längtar ni till Midsommar ?

FOTAT


         Canon Eos 550D - 18-55mm - Madeleine nilsson (jag)

DAGEN MED DEM BÄSTA                                    Canon eos 550d - 18-55mm - Självutlösare
Nu har jag kommit hem från världens roligaste dag. Först så cyklade jag ner och mötte Elvira, Nisse, Ellinor, Emma, Amanda & Alva vid kiosken. Sedan cyklade vi och några gick till fotbollsplanen som heter Lindängen. Där fotade vi massor, Elvira hade med sig sin kamera så hon fotade med. I inlägget finns två bilder av 200 bilder som jag tog under den tiden.. :) Sedan fick vi till skolan och den är ju bara några 100 meter bort. Men där träffade vi några så vi pratade med dem, efeter det gick vi hem till Emma, då blev typ alla sugna på att bada i emmas pool. Jag kom på att jag skulle ha match så jag fick cykla hem när alla skulle bada, det var ganska tråkigt för jag ville så gärna bada. Men sedan var det dags för match och vi mötte Smedby det blev 1-1. japp, det var nog allt, ha en bra dag ! :)

kramar Madde
bloglovin

Om

Min profilbild