MATCH


Idag har vi haft match mot Smeby vi vann med 2-1. Jag hjorde det första målet och Alicia gjorde det andra målet. Bilden tog jag några minuter innan vi åkte till matchen.

GAMMAL BILD


Här är en bild jag tog i höstas. Kolla även min video ( länk )

Veckans blogg

Anmäl dig nu till veckans blogg! För att anmäla dig måste du komentera " jag är med " :) Jag utser två finalister fredagen den 29 april. Sedan får ni rösta på den du vill ska vinna .
lycka till!

SKOLANidag var dert första dagen i skolan efter påsklovet. Skönt att vara tillbaka i skolan och träffa alla vänner. Känns som om det var grymt länge sen! men idag fick vi frukost korv i skolan, men alla som äter innan oss äter ju upp allt, så vi fick falukorv istället men det gick bra det mä.

MÅNDAG


Kamera: Canon Eos 550D - Canon EF 18-50mm
Foto: Madeleine ( jag )

Idag har jag städat mitt rum och inte gjort så himmla mycket. Mest så har jag varit ute, men jag råckade ramla i våran pool och det var iskallt, men det var 20 grader redan, men när det närmar sig 25-28 grader vill jag bada :)

MY NATURE

SORRY


SORRY..
att jag inte har varit så aktiv på min blogg men min dator kraschade i förgår därför kunde jag inte gå in på datorn, men jag fick låna mammas ett tag men sen så fixade pappa min dator så, jag ska lägga upp ett inlägg per dag, eller fler vi får se.

AMANDA


här kommer det massor med bilder på Amanda och mig och även lite blommor och sånt, igår var jag med Amanda och då hade vi en fotodag av att vi fotade så mycket som möjligt. GLÖM inte att kolla våran blogg som vi har startat tillsammans. www.canonkompisar.blogg.se klicka på Canonkompisar för att komma till bloggen. Idag ska jag fota min outfits jag kommer lägga upp den på båda bloggarna. Men på den andra bloggen kommer Amanda och jag vara så aktiva som möjligt.

KORT INLÄGG

Idag har jag inte haft tid att blogga, och jag har tänkt att göra om designen snart jag tröttnar rätt så fort på designen jag har. Men idag har jag varit ute och fotat jag gjorde även en BTS video men den funkade inte på datorn så jag får visa den någon annan dag. Det var cirka 20 grader hos oss. Men Amanda vann tävlingen så vi ska träffas och fota, för hon har en ny kamera :)

FOTODAG TÄVLING

BLOMMOR
Idag gick ut och fotade lite blommor.  men har inte orkat lägga in dom på datorn. Jag tog nästan 150 bilder.  Men jag blev ganska nöjd med blommorna. denna bilden blev jag nöjd med faktiskt.   Jag älskar att fota Blommor och människor, jag tänker snart göra en tävling av att man kan vara min modell.  eller jag tycker det iallafall. Men


Ha en bra dag ! / Madeleine

DAGENS KÖP


Detta är vad jag har köpt idag jag har bara köpt linnena. Men den första som är blå köpte jag på Bikbok och den brun/beiga köpte jag på Monki.

GÅRDAGENS OUTFITLinne H&M / byxor Gina / jacka Sister/ kofta H&M
Idag ska jag till stan med mamma, jag ska köpa lite saker på Monki och Ginatricot. Efter det ska vi hämta robin från fotbollen. Nu sitter jag i sängen med sally vid fötterna (hon sover) och kollar på en bra film .Förlåt om bilden blev lite suddig.

LINGONBUSKE
Jag gick ut kl 07:00 och fotade de här buskarna, jag var ute så tidigt bara för att få det rätta ljuset.

KORT INLÄGG

Idag har jag inte så mycket tid med bloggen, men i morgon ska jag fixa lite med bloggen :)
bloglovin

Om

Min profilbild