NEVER SAY NEVER


Igår kom mamma hem med Never say never - filmen. Nu sitter jag och kollar på filmen...........

BUTTERFLY FLY AWAY


Canon eos 550d - Madeleine Nilsson (jag)

GODMORGON

Jag vaknade 10:00. För jag var uppe till 01:00 och kollade på en skräckfilm, Jag kommer inte hiåg vad den hette, men ska ta reda på det. Idag ska jag fixa lite med designen, och så ska jag åka till stan.

DÅLIG UPPDATERING


Sorry för en sån dålig uppdatering. Det är för att man har börjat skolan och i 7:An är det mer allvar i sitt arbete.
Men som vanligt så säger jag att jag ska göra mer inlägg, men ska försöka.

ANDRA SKOLDAGEN.

Idag har jag gått i skolan. Men det var Arbetslagsdag av att alla i B ( 7,8,9 ) skulle dela upp sig i lag. Jag hamnade med Elvira opch sedan några andra. Vi hade några lekar och lite kul. Imorgon är det Fotografering och jag ska nu kolla vad jag ska ha på mig ;D
Kram

KRÄFTSKIVA


Kamera: Canon eos 550d - Foto & Redigering: madeleine Nilsson (jag)
Igår så var jag hos sandra på kräftskiva. Det var riktigt roligt, Jag åt typ 30 kräftor tror jag nästan jag åt igallafall många.

RIX FM FESTIVAL


Igår åkte Hela familjen till Rix fm festival och skulle kolla på alla framträdanden som var Ulrik Munther, September, Swingfly, Martin Stenmark, Andreas Johnsson Jag tror det var alla jag kanske har glömt någon. Det som var det västa vara tt alla skrek skit högt när Ulrik Munther sjöng. Som ni ser hann jag klicka till en bild på honom.

LJUNG


Kamera: Canon eos 550d - Foto & redigering: Madeleine Nilsson (jag)

I LOVE YOU # 2


Kamera: Canon eos 550D - Foto & redigering: Madeleine Nilsson (jag)

SPEEDWAY


Igår gick pappa och jag på speedway och så klart tog jag med mig kameran och det långa objektivet. Förlåt för dålig updatering, som ni kanske förstår så har jag inte tid. Men jag ska försöka.

FOTBOLLSSKOLA

Idag är det fotbollsskola kl. 15.00 och jag ska cykla ner med amanda hade jag tänkt. Det är sista året för mig bara för att det är upp till 13 år och jag är ju 13 år. Nu ska jag äta lite så jag orkar.

NYTT, NYTT IGEN


Detta är vad jag köpt idag. Shortsen är jag grymt nöjd över det var de sista paret som dem hade och just i stl 36 som jag har. Byxorna med dragkjedja är jag så himla nöjd över har letat som ett djur efter dem. Och Tröjorna köpte jag till shortsen och byxorna. Jag köpte även örhängen men dem tog jag alldrig på bild, jag hade dem på mig ístället.

NYTT, NYTT SMYCKE


Idag var jag och Ellinor på stan, jag hittade inte så mycket men Två smycken faktist. Halsbandet på bilden köpte jag och sedan ett par örhängen. På lördag ska mamma och jag åka in till stan igen så jag får utnyttja (stavning) presentkorten jag fick när jag fyllde år för 2 veckor sedan.

SOLNEDGÅNG


Canon eos 550d - 50mm f/1.8
Madeleine Nilsson (jag)

SJÄLVPORTRÄTT 8/8-11


Canon Eos 550D - 50mm f/1.8 - Självutlösare

bloglovin

Om

Min profilbild