BEHIND THE SCENE


här är en video jag gjorde förra veckan och jag hoppas ni blir nöjda med denna video... ehh, komentera om vad jag kan göra i nästa video!

FLOWERS


Kamera: Canon eos 550d - Objektiv: 75-300 - reflexskärm silver - Foto: Madeleine (jag)

ELLIONOR # 2


KAMERA: Canon eos 550d - OBJEKTIV: Canon Ef 75-300mm - MODELL: ellinor - FOTOGRAF: Madde (jag)

DAGENS OUTFIT


               Linne - BikBok / Byxor - H&M / Skärp - Lindex / Bandeau - Monki
idag har jag blivit klar med designen och jag är grymt nöjd nu är det bara Headern kvar men den får jag ta lite senare. idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, imorgon tänkte jag fota lite sommar-porträtt. Det skulle nämligen bli lite bättre väder imorgon. Nu städar jag mitt rum. ( haha )

DESIGNEN BLEV KLAR IDAG.

jag har hållt på med designen jätte länge. men äntligen är den klar. ska lägga in den i min blogg nu för jag har haft den på min andra blogg ett tag nu :)

KALAS


Nu har jag precis kommit hem från Farmor & Farfar, det är Farmor som har fyllt 71 år. Så vi åkte ner och gratta. Vi fick mat och efterrätt, smaskens. Jag hann inte ta så himla mycket bilder, men när jag gossade lite med farmors grannes katt Doris så hittade jag några blommor och såklart tog jag en bild på dem. jag tyckte att det var sånn himla fin färg.

Tycker ni att bilden var fin ?

GILLA MIG PÅ FACEBOOK

nu har jag fixat så att ni kan gilla mig på FACEBOOK, Jag har gjort det bara för man har sett så många bloggare som har att man kan gilla en på Facebook. Men ni är dem snällaste om ni bara klickar på GILLA. Om du trycker HÄR kommer du till sidan.

FIXAR DESIGNEN

Ni kanske fattar att jag inte är så aktiv längre det beror på att jag håller på att göra en ny design till min blogg, jag hade tänkt mig lite fräch och fin design, :)

VÅRRUSET

Idag har mamma och jag sprungit Vårruset och det var riktigt skoj, och jag är grymt glad över att jag inte stanna någon gång på 5 km. Jag sprang på 30 minuter, men mest joggade jag för anars skulle jag blivit så himla trött. Efter när man kom in i målet så fick vi lite gratis saker, vi fick en namnbricka, choklad, dryck, och en medalj :)

ELLINOR # 1

    Kamera: Canon Eos 550d | Foto: Madeleine Nilsson (jag) | Objektiv: 75-300m

Nu har jag lagt in lite bilder från när Jag och Ellinor fotade lite igår. Hon är riktigt duktig , man behöver inte direkt säga vad hon ska göra hon vågar göra saker, och hon är lite persolig i bilderna också. På kvällen var vi hoss mig och vi kollade på ESC 2011, Det var så himla nära att Eric Saade vann men Azerbaijan vann hela skiten, men det gör ju inget, men det skulle vara kul att ha ESC nästa år i Globen. Idag hade jag match och vi vann med 9-1 och jag gjorde 2 mål. Ha en bra dag!

Visst är Ellinor en bra modell ?

DAGENS SJÄLVPORTRÄTT


Kamera: Canon Eos 550d | Foto: Madeleine Nilsson (jag) | Objektiv: 18-55mm

NY HEADER PÅVÄG

Nu sitter jag och klurar ut hur min nya header ska se ut, det kommer vara nya bilder i headern också :) 

SÅ HIMLA VARMT

Det är minst 20 grader ute och jag svettas så in i norden. imorgon ska jag ha jeans shorts och sen ett linne, för jag hörde att det skulle bli mycket varmare i morgon. Så därför täckte jag ha det, men idag hade jag jeans och det var hur varmt som helst just när Jag och Elli cyklade hem blev det värre. Alla tjejer i mitt klassrum ska typ ha jeans shorts i morgon.

HUNDVAKT

Igår var jag hundvakt till pappas jobbarkompis. Hunden var så himla söt. Den heter Lea och är en otroligt fin hund. Vi lekte apport, jaga och massor mer. Jag vill verkligen ha en hund men på ett sett inte. Man måste ju gå ut och gå leka rätt så mycket, jag har ju en katt som heter sally hon är den sötaste katten jag vet typ. Men det var roligt att vara hundvakt, jag ska praoa hos pappa och då skulle jag vara med pappas jobbarkompis när hon kör lastbil, och så skulle jag sköta Lea lite också.

TESTBILDER


Kamera: Canon Eos 550d| Foto: Madeleine Nilsson (jag) | Objektiv: 75-300mm

nu har jag testat att fotat lite bilder, den första bilden stog jag 2 meter ifrån blomman och den andra bilden stog jag 5 meter ifrån blomman. Och som ni ser på första bilden är det en bra zoom för att stå 2 meter i från blomman.

Tycker ni att objektivet verkar bra ?

bloglovin

Om

Min profilbild