SUNSHINE

 

BRÅVALLA FESTIVAL 2013

 
Hoffmaestro
alina devecerski
alina devecerski
alina devecerski
Nause
Nause

51 590 biljetter utsålda
Far East Movement
AVICII
- Nu är 3 dagar avklarade på Bråvalla Festival 2013 i min hemma stad Norrköping. Torsdagen var väl sådär eftersom det spöregnade och det blev extremt lerigt, men artisterna som rammstein var ju as coola. Fredagen var mycket bättre då Timbaktu, Familjen, John Dahlbäck m.fl. Lördagen går inte att beskriva helt sjuuukt var det! Dagen började med att jag mötte upp Ellinor och några flera för att sedan gå och kolla på Far East Movement, och sedan drog vi och kolla omkring lite sedan fick vi platser längst fram på alina devecerski och hon var också jättebra. Nause och Dada Life var sedan nästa grej som ägde hela stället dunka sönder av att alla hoppa och så. Musiken till var strålande man sjöng och dansa som satan hahah. Efter att vi checkade Dada Life så drog vi för att få så bra platser som möjligt till AVICII,vi fick toppen platser vi kom en till två rader ifrån att vara längst fram. AVICII ägde hela skiten musiken och hela alltet med hans framförandet var så grymt braaa. Nu blir det att tagga  nästa års Bråvalla Festival!
 
 

MER FOTBOLL

 

FOTBOLL

 

START

Nu är det sommarlov, och det betyder att jag inte har något plugg. Jag får mera tid till att blogga. Som sagt idag var jag och pappa på student, vi körde studentflak och jag blir allt mer sugen på att själv ta studenten men det är bara 4 år kvaar!
 

JUSTIN BIEBER 22/4-13

åhhhhhhh jag vill tillbaka. Den stunden inne i Globen den 22 april 2013 var nog en av de bästa!! All musik och bara se honom live fick mig att bli knäsvag hehe. Men fortfarande mår jag inte bra, jag är fortfarande lite sjuk!peace
bloglovin

Om

Min profilbild