MIN STUDIO

Här är några bilder jag tog förut på min studio.
 

14 YEARS

Idag fyller jag 14 år, jippi :* Jag fick ett stativ, motljusskydd, batteri, close-up +10, kläder och pengar :)

HEAVEN

DAGEN I DAG

bilden är ifrån när mamma och jag var vid ågelsjön idag!
 
Idag har jag knappt gjort någonting förutom när Sandra och hennes mamma kom och fika lite. Fotade gjorde vi också. Det kommer upp mer bilder senare eller imorgon :D

ÄLSKAR DIG

.....ÄLSKAR DIG !!!!!!

OPEN SKY

Canon eos 550d - ef 50 f/1.8 II - Madeleine Nilsson (jag)
 
Igår va vi i stegeborg och arkösund. Kameran följde med så det blev lite foton vid solnegången som ni ser på bilden. Jag blev ganska nöjd med den, hur jag redigerade också! Idag blir det väll att slappa typ. För det är tråkigt blåsigt väder.

SOLNEDGÅNG

BILDLÖS INLÄGG

Tjenare...igår har inte jag kunnat sitta vid datorn för att jag och mamma drog en sväng till Ullared och jag fick faktiskt många fynd t.ex mobil skal, tröjor, böcker, lampor, filtar som ni ser så är det mest inredning böand allt vi köpte. Idag har jag badat lite i poolen och efter det fick det bli lite fika med mamma. Solade gjorde jag iallafall :D

THE BOYS

FASHION

NYTT: BATTERIGREPP

RISIFRUTTI

Canon Eos 550D - ef 50 f/1.8 II - Madeleine Nilsson (jag)
Igår köpte mamma hem Risifrutti Sommarflirt och den var jätte god. Det är smakerna Jordgubb och smultron i sylten och det verkligen en sommar smak!!

HAPPY

Canon eos 550d - ef 50 f/1.8 II - Madeleine Nilsson (jag)

OM DAGEN

Idag ska jag fixa lite med designen för jag har lust att göra om den lite grann. Men det är ju så tråkigt väder så man vill ju inte gå ut direkt !!

I FOLLOW MY DREAM

bloglovin

Om

Min profilbild