TRÅKIG DAG

HAHAH ja jag står på sängen ;)
 
 

SHOPPING

 
hejsan allesammans!
 
Idag skulle min brorsa till citykliniken, så mamma och jag passade på att gå på stan ett tag. Jag fyllde år igår så då fick jag lite slantar att handla för. Den här gången blev det ett par nya Levi's shorts jag har två andra par men dom är ljusa så jag köpte ett par lite mörkare. En blus från Monki, Linne från Bikbok och mösserna är därifrån med.
 
 
 

15 ÅR

idag blir jag 15 år, yeeeeaa.
 

GOTLAND

 
hejsan allesammans!
 
nu är jag hemma från Gotland, vi åkte dit med båten i måndags och var där till fredag. På fredag morgonen bestämde vi oss för att åka hem men istället så åkte vi till Västervik och sov där en natt! Dagarna på Gotland var makalöst underbara, stranden var underbar och där vi hade båten i Visby fanns en stor glassfabrik där de sålde över 100 glassorter. Stranden där var gryyyyymt fin, sanden var vit och havet var blått men kallt! brorsan fick i mig till slut men hela kroppen domnade bort direkt, det var då cirka 17 grader.
 
På stranden var vi först, det var helt öken tomt där det var väl för att vi kom dit efter 9 på morgonen. men efter 10 började det rusa in med folk tillslut fanns det ingen plats någonstans så det var tur att man kom tidigt och tog en bra plats. Vi var kvar på stranden till 16 så jag hade blivit riktigt brun när vi hade kommit tillbaka till båten. Vi gick ju såklart omkring bland alla Visbys gator, det är sjukt vackert med alla små gamla hus och ruiner och muren var ju jätte cool :)
 
- Det får nog bli allt för idag, puss!

LÖRDAG

Hejsan Hoppsan alla goa' och glada människor!
Idag var jag på stan och shoppade in mig lite nya kläder till garderoben, det är ju rea överallt och fastna för ganska mycket kläder och grejer. Jag pekade även ut saker som jag vill ha när jag fyller år, och jag fyller år om 10 dagar (30 juli) jipppppi. Längtar sjuukt mycket för då blir jag 15 år, får ta moppe kort m.m.
 

BATMAN

Canon eos 550d - ef 18-55mm - Madeleine Nilsson [me]
Idag  har jag varit med Ellinor från 12.30 till 16.00 heho, men vi hade jätteroligt iallafall. Vi spelade, badade och snacka mycket! Imorgon får jag se vad jag ska göra, det blir väl antagligen att gå ner till planen för att spela boll, det kan vara bra för att träna upp sig nu efter uppehållet! :)

INSTAGRAM @ MADELEINENILSON

 

BILD I REPRIS

 

THE FOOO - BUILD A GIRL

VÄÄÄÄÄÄÄRLDENS GULLIGASTE GRUPPP. Såg The Fooo på Justin Bieber konserten då dom var förband och jag fastnade direkt för deras musik och deras dans!

STUDIO FOTOGRAFERING

Canon eos 550d + batterigrepp - ef 18-55mm - Madeleine Nilsson [me]
 

TROSA DEL 2

 

TROSA

 
 

ONSDAG, 11 JULI 2013

 

SCREAM AND SHOUT

Canon eos 550d + batterigrepp - ef 50/1.8 II - Madeleine Nilsson [me]
Hejsaan hoppsan alla.
Idag har jag knappt gjort någonting, jag har öroninflamation. Jag mår mest dåligt över att ha missat så mycket fotboll, det är väl 4-5 veckors träning som jag har missat nu. Jag vill så jätte gärna spela men det kommer nog ta en eller två veckor tills jag kommer kunna spela igen.
 

KONFIRMATION

 
bloglovin

Om

Min profilbild