BULLERBY CUP

NU kom jag hem från Bullerby cupen och vi vann i C-gruppen så vi fick en medalj var. Nu när jag kom hem så fick jag lite presenter och jag är enormt glad av vad jag fick. Jag fick: 50mm f 1.8 , Monki kläder, En ring, Motljusskydd, Ett par Jeans. Jag tror det var allt kommer i nästa inlägg lite bilder :)

OUTFIT


        Byxor - Ginatricot | Blus - Ginatricot | Armband - Ginatricot | Ringar - H&M & Glitter

TISDAG


Kamera: Canon Eos 550D - Foto: Madeleine Nilsson (jag)

Idag var det tänkt att jag ska fota lite sommar-självporträtt. Det är ju så fint väder nu. Jag vaknade rätt så tidigt nu är klockan prick 08:04 och jag är inte ens trött. Nu är det fyra dagar kvar tills jag fyller 13 år. Men det som är jobbigt är att jag är på Bullerby Cup då.

Igår hade vi fotbollsträning, och jag fick en boll rakt på näsan så det gör mega ont när man trycker på näsan. Nu har jag knappt något att göra, bara för det är så tidigt så jag ska se på "Hur man mister en kille på 10 dagar"

BLÅKLOCKA


Kamera: Canon eos 550d - Foto: Madeleine Nilsson (jag)

Idag har jag mest varit ute och fotat, jag hittade blåklockor i skogen och så fotade jag dem. Jag blev ganska nöjd med den, Om två veckor ska jag gå på stan med Ellinor, jag hade tängt köpa lite nys skol kläder.

ELLINOR # 4


Kamera: Canon Eos 550D - Foto: Madeleine Nilsson (jag) - Modell: Ellinor Malmström

50 PRENUMERANTER

 nu har jag över 50 prenumeranter, jag är lycklig, nu ser jag fram emot att få upp till 100. Om ni tycker att min blogg är bra att läsa eller gillar du bilderna. Då kan du lägga till mig på bloglovin. 
 

TRYCK F5

Nu är jag klar med nya Headern jag är enormt nöjd med den, Det är mest nya bilder i men jaja. Idag har jag mest städat mitt rum. men nu är jag klar (äntligen).
TRYCK F5.

I LOVE YOU


Kamera: Canon Eos 550D - Foto: Madeleine Nilsson (jag)

ARKÖSUNDKamera: Canon Eos 550D - Foto: Madeleine Nilsson (jag)

TISDAG


Leggins - Ullared / Linne - Ginatricot / Väst - Vet ej / Ring - H&M

NY RING


Kamera: Canon Eos 550D - Foto: Madeleine Nilsson (jag)

Idag åkte mamma, jag och brorsan åkte in till stan idag. Jag och mamma köpte en ring tillsammans men jag tror att jag kommer att använda den mest, men jaja. Nu är det 12 dagar kvar tills jag fyller år :)

NOBODY'S PERFECT


Kamera: Canon eos 550d - Foto: Madeleine Nilsson (jag)

Här är en riktigt gammal bild jag tog i mitten av juni. Jag har redigerat den ganska mycket det syns tror jag. Men jag tycker den blev ganska cool, Idag har vi fixat lite hemma mest så har vi fixat lite saker på vinden. Sedan gick jag och pappa ut och joggade i spåret, ett varv ungefär.

Mamma gjorde lite mat medans pappa och jag var ute och joggade. när pappa och jag kom hem igen var båda andfådda. Och riktigt trötta, Jag strätchade (stavning?). Imorgon ska mamma och jag till stan jag tänkte köpa ett par jeans som jag har letat efter riktigt länge.

SATAN I GATAN


Kamera: Canon Eos 550d - Foto: Madeleine Nilsson (jag)

UTSIKTENKamera: Canon eos 550d - Foto: Madeleine Nilsson (jag)

SÖDERKÖPING
                                Kamera: Canon Eos 550D   -   Foto: Madeleine Nilsson (jag)
I förr går så var våran familj i söderköping vi var där och åt lute mat på en resturang det var smaskens. Vi kollade lite på båtar där, vi gick även upp på berget och jag har även bilder därifrån jag ska lägga upp dem bilderna i ett annat inlägg. Ha det braa :)

När var ni i Söderköping senast ?

bloglovin

Om

Min profilbild