Hur trött kan man vara..

Nu har jag kommit hem från fotbollen, och tagit ett kort bad efter det duscha jag. Men vi hade styrketräning på fotbollen så jag har jätte ont i armar och ben... messt magen.
Men nu sitter jag och kollar vad jag önskar mig tills jag fyller år :)

BLOGGSVAR.

Nu har jag bloggsvar och då skulle det vara roligt om man fick lite frågor om mig och vad som helst. Det skulle iallafall vara toppen, eller att vi fråga varanndra via bloggsvar ;)

Vart med ellinor.

Idag har jag varit med Ellinor, och först spelade vi Monopol i fyra timmar, men sedan gick jag hem och hämtade kameran och då började vi typ leka " Top model" jag tycker att resultaten av bilderna blev jätte bra Ellinors syster bella var snäll och var min asistent, hon höll flekten och fixade ellinors hår. och jag satt som en fotograf och bara fotade hela tiden :P

Resultaten.
               

We are so happy!

Nu har Amanda och jag över 30 Röster. Om du vill rösta tryck HÄR! Vore grymt kul om ni gjorde det. Idag hade även Amanda och jag fotodagen och jag har nu lagt upp bilderna nedan, så komentera vad ni tyckte om bilderna, Glöm inte att Rösta. Det betyder massor för oss...


Här är en bild jag tog på AMANDA!

 

Rösta!

http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=2263#/rosta
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=2263#/rosta


Snälla jag och en kompis skickade in till santmaria! Och det vore jätte snällt om du bara röstade på oss! Tar dig 5 sekunder. Snälla?

så rätt


/ A M A N D A !

Fotat en ring!Nu har jag precis fotat mammas fina ring jag fick låna för att fota, jag tycker att foto blev rätt så bra faktiskt. Men nu ser jag lite å tv och kollar andra bloggar, även svarar på komentarer, men det var en tjej som ville se hur jag fotade en ring som en pruduktfotografi.

Anmäl er till veckans blogg.

Nu är det veckans blogg på bloggen, och för att vara med så är det bara att komentera " Jag är med ". Jag utser en vinnare 1 Mars. Och det jag säger är bara LYCKA TILL !!
och den som vinner får stå länkad på min blogg en vecka :D

Äter glass

Nu sitter jag och ser på Eclipse, men samtidigt blev jag så sugen på glass. så jag gick till köket och tog den glassen vi hade i frysen, men bilden är från google, för min systemkamera är urladdad ;)

I'm happy

Jag är så himla glad, för att jag har fått över 550 besökare på min blogg och det bara ökar, det blir nästan roligare och blogga när man får lite komentarer då och då. Ni kan även följa mig via bloglovin ( vi kan även följa varandra via bloglovin ) Hoppas ni tycker att min blogg är rolig att läsa.
porträtt-bildnu har jag redigerat bildet, nå vad tycks ?

foto: jag
Modell: Jag

Ge mig förslag

Nu vill jag ha förslag av er. Jag ska nämligen ta porträttkort. och jag undrar hur kortet ska vara om det ska vara:

1. inne/ute
2. tofs/utsläpt
3. linne/shorta
4. jeans/jeans-shorts
5. sminkad/osminkad
6. stående/liggande bild
 
kom inte på mer. men hjälp mig och hitta en bra stil som passar detta fotot jag ska ta :P
komentera  (snääälla)

MÅNDAG


   shorts: avklippta  tröja: ginatricot  leggins: H&M

Sally.idag så fotade jag sally när hon var ute, jag bad mamma att hållka upp henne medans hon var ute så passa jag på att ta ett litet kort, jag bler rätt nöjd vad tycker du ?

Dagens länk vinnare.

Vinnare nr ett |     Vinnare nr två |     Vinnare nr tre |   Vinnare nr fyra |   Vinnare nr fem  

 

Grattis till er.

bloglovin

Om

Min profilbild