FROST


GAMMLA MINNEN


HAHA, en bild sen midsommar 2011 !!<3

SPELAT HELA DAGEN

Idag har jag spelat Call of Duty black ops med en kompis hela dagen och nu är jag hur trött som helst vi skypade samtidigt !!
Hare bra.

SKA FÄRGA HÅRET...IGEN


Vi får se hur resultatet blir..!

The one that got away

DAGENS SJÄLVPORTRÄTT


Det var inte lätt att fota idag för att det blåste jätte mycket. ska lägga upp lite bilder på dem misslyckade bilderna där håret kommer i vägen och sånt :)

TUSEN GÅNGER STARKARE

FÖRÄNDRING


Jag satt vid datorn och kollade på bilder och så tittade jag på mina första bilder med min system kameran och den första bilden är den till vänster och så kollade jag på en lite nyare bild och jämförde och jag tyckte klart att den nyaste bilden var snyggast. Jag tycker att jag har förändrat mig genom foto! :)

VILKET OBJEKTIV JAG ANVÄNDER MEST ?Fråga: Vilket av dina objektiv använder du mest ?
Svar: Jag använder Canon ef 50mm f/1.8 ll ! :)

LOVE IS ALL U NEED

JULKLAPPARNA

Det jag fick av mamma och pappa var: kläder, smink, pengar, plånbok, halsband, Justinbiebers bok, Justinbieber lakan, nagellack. Och av släkten fick jag: Tre stycken presentkort på Ginatricot och Monki, underkläder.

PS. det kommer bilder på allting imorgon ;)
kramar Madeleine

GOD JULJag hoppas att ni får en bra jul ! ;)

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOUjag tipsar er denna låt !! Riktigt bra

JUL STÄDAR
Herregud imorgon är det redan julafton och jag kan inte vänta tills imorgon jag vill bara öppna julklappar. Men nu städar jag mitt rum och lyssnar på musik. Sedan äre ju Nyårsafton och det bara längtar jag till som in i norden.
Ha en bra Jul önskar Madeleine !!:*

FIXAT GRANEN


Igår satte mamma och jag upp julgranen jag tycker att den blev jätte fin. Som ni ser ladde mamma alla paket under granen.
bloglovin

Om

Min profilbild