SOLNEDGÅNG #2


Canon eos 550d - Madeleine Nilsson (jag) - Canon ef 75-300 f/1.4

HOCKEY BILDER


Igår åkte pappa och jag och kollade på Hockey det var Vita Hästen (röda) mot Tranås (svarta). Hästen vann med 7-1 :) Jag tog såklart med mig mitt stora objektiv. Så man kunde zooma in lite mer när dem körde. pussar

MATCHEN ÄR INSTÄLLD

DAGENS SJÄLVPORTRÄTT


Idag har jag mest varit på stan och hemma, Tröjan jag har på mig på fotot köpte min mamma och sedan köpte jag en annan stickad tröja :D Imorgon är det dags för match då tror jag vi möter Smedby !!

DET FINNS FORTFARANDE


Har ni sett ? Förut när jag tog lite självporträtt så såg jag lite sommarblommor, prästkragar brukar ju komma maj,juni,juli!

AUTUMN


Denna bild tog jag kanske för 10 minuter sedan. Redigerade lite som ni kanske ser :)

SPREAD OUT MY WINGS


Canon eos 550d - Madeleine Nilsson (jag)

DAGENS OUTFIT


Idag hade vi idrott direkt på morgonen, det tycker jag inte är så smart för man är ju dyng trött. Efter idrotten så hade vi engelska det är inte så kul, sedan var det dags för svenska och då fick jag och två till gå och göra en uppgift. Mat var nästa, det blev fiskpinnar med potatis. Det var riktigt gott. No hade vi efter maten. Efetr det så slutade vi skola alltså kl. 13:40.

SOME DÈTAILS


Canon eos 550d - Madeleine Nilsson (jag)

LITEN BLOGGPAUS

Jag tar ledigt från bloggen två-tre dagar nu bara jag har inte tid längre. Men är tillbaka på fredag !
Ta inte bort mig på bloglovin eller något sånt för jag kommer tillbaka ifall ni undar att det inte blir några inlägg.!

HEARTS IN THE AIR


Idag så har jag mest varit hemma, igår så kom mamma hem med mina nya Converse ( kommer bilder snart ). För en halv timma sedan gick jag ut och fotade ( det som är på bilden ). Sedan tog batteriet slut så jag fick ladda det innan jag la över bilderna i datorn. Imorgon ska jag till stan med mamma jag tänkte köpa ett halsband och en Ponscho (stavning).

U SMILEDiggar ihjäl mig på den här låten. Kanske lyssnar minst på den 5 gånger om dagen. Kolla i 1080p hd.

PORTRÄTT 7/9 - 11


Kamera: Canon Eos 550d - Foto & Redigering: Madeleine Nilsson (jag)

RUNAWAY LOVE


Kamera: Canon eos 550d - Foto & redigering: Madeleine Nilsson (jag)
Dålig kvalité

FAVORIT BILD


Den här bilden är min favorit. Just när den var i svartvit så tycker jag att den blev ganska cool. När den är i färg finns den i Menyn. Imorgon kommer jag till skolan i gallafall idag var jag hemma som en dag efter när man har varit sjuk, men jag var ju inte hel frisk för då kunde jag gå i skolan.. Pussar ♥
bloglovin

Om

Min profilbild