TRUE BELIEBERHAHAHAHA, fotade i studion igår och tog lite funny bilder som ni ser !!

BLÅKLOCKA

MONDAY


Gammal bild..

Idag på fotbollsträningen körde vi friskis och svettis det var jätte kul men ändå jätte jobbigt !

HEART BOKEH


Bild från i vintras!

Idag har jag mest slappat, men även pluggat faktiskt. Men jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde igår. Så jag kommer att komma till träningen i morgon :) Men nu måste jag fortsätta att plugga så ses.

BLOMMA


Canon eos 550d -  ef 50 f/1.8 II - Madeleine Nilsson (jag)

INSTAGRAM

OUTFITCanon eos 550d - ef 50 f/1.8 II - Madeleine Nilsson (jag)
Idag skulle jag spela match mot eneby men jag vaknade och var jätte snorig så jag skippade det.
Fotade lite Outfits bilder förut som ni ser poå bilderna ::) Men ska fota lite blommor nu som jag ska lägga upp på bloggen lite senare.

MIN NYA KOMPIS


Igår kom pappa hem med en extern blixt. Jag ska använda det till mitt jobb som jag ska få av pappa genom aff fota lägenheter. haha det låter lite konstigt men jag längtar.. :)

FLOWER


Canon eos 550d / ef 70-300mm / Madeleine Nilsson (jag)

BÄSTA


-- tagen med mobilkamera  :)

SÖNDAG


Idag vaknade jag av att jag hade grymt ont i magen och att jag inte mådde så bra. Det som var det tråkiga var hu att jag skulle på kalas. Så jag fick skita i det för att jag kände mig så dålig!

IN THE STUDIO

15 MARS

GOD MORNING


Kom precis hem ifrån skolan, idag testade vi på judo och det var ganska kul faktiskt. Men nu ska jag dra till fotbollsträningen. I sommar sen ska jag komma igång med att springa 3 dagar i veckan XD

DAGEN I DAG


Idag har jag mest tagit det ganska lungt men jag vaknade lite sent så dagen har varit ganska seg. Men idag kom pappa hem med en ny trädgårds möbel som vi fixade ihop förut. Jag kan visa bild på den senare. Snart är det dags för brorsan att spela match så då ska jag följa med och såklart tar jag med mig min kamera!
bloglovin

Om

Min profilbild