31 OKTOBER


Kamera: Canon Eos 550d - Foto & redigering: Madeleine Nilsson (jag)

Vid kl. 12 gick jag ut och fotade lite i motljus, då såg en svamp och tog några bilder. Idsag ska jag mest rensa mitt rum, på kläder och saker :D Det ska bli skönt att få bort de flesta sakerna.

MISTLETOE

MY SWEETHEART


Tog bilden i morse. Blev grymt nöjd med den!! Nu sitter jag och lyssnar på Musik.. Och i kväll ska vi till några kompisar :)

HÖSTLOV !!!


HAHA, BÄSTA BILDEN FRÅN I SOMMRAS...

yeees, nu är det höstlov. I kväll ska hela familjen kolla på bio ( Johnny English - reborn ) Jag tror den är ganska rolig. Vi har den första filmen hemma och den är Ok. Jag brukar ofta säga att jag städar, det kanske är lite jobbigt att höra det hela tiden. Jag städar just nuu...

SHOPPING


Idag åkte mamma och jag till hageby centrum. Vi åkte dit för att kolla lite men sedan gick vi in på Ginatricot och då fasnade jag för dem två tröjorna på bilden, så jag fick dem *:)

OLD PICTURE

LITEN ÄNDRING I DESIGNEN


Har gjort lite ändringar i Designen, dt jag gjorde var att göra en ny header och en ny skylt där det står STARTSIDAN. kanske kommer lite mer ändringar snart. Om du inte ser designen så trycker du f5.

Tycker du att det blev bra ?

THE BEST DAY EVER

RAINDROPS ARE ROSES

DAGENS BILDER


Canon eos 550d - Madeleine Nilsson (jag)

Imorse så gick jag upp vid 9 kanske. Idag ska jag plugga lite Engelska och Franska ska ha prov i det nästa vecka. Jag blev ganska nöjd med bilden. Det blev ganska mycket Bokeh. Ha det bra !
pussar <3

AUTUMN # 2


Canon eos 550d - Madeleine Nilsson (jag)

Tod bilden för en kvart sedan och jag blev grymt nöjd med den. Sov över hos en kompis i natt så kunde inte göra något inlägg, nästa inlägg blir Inköpet från Ullared.

PLUGGAR FÖR FULLT


Gammal sommar bild..

Pluggar som bara den ni. Imorgon är det två stycken prov det är i No och i So, kommer inte blogga så mycket denna vecka för att på Torsdag drar jag till Ullared :)

HAR INTE TID ATT BLOGGA..

Har inte tid att blogga längre men kommer tilbaka på tisdag för då är jag ledig från sporter och annat :D

DAGENS OUTFIT

DAGENS INKÖP


Idag efter skolan, tog jag Spårvagnen upp till stan. Jag var kanske på stan 1 timma och kollade på lite saker. Jag köpte en kors ring. Den är sjukt fin, och det bästa inköpet i oktober hittills :D
bloglovin

Om

Min profilbild