ITALIEN 2014

 
Då var jag hemma från en halv vecka i Italien, de dagarna var underbara! Jag saknar Italien jätte mycket. På måndagen anlände vi till Bergamo, Milano i Italien där vi senare åkte till lägenheten för att lämna all packning. Vi kom på kvällen så det fanns inte så mycket att göra, det vi gjorde var att ta något att äta. Såklart fick det bli pizza.
 
Andra dagen, tisdagen, så utforskade vi Bergamo och därmed gamla Bergamo uppe i bergen. I Bergamo fanns det små gator med klädaffärer, den gatan låg precis bakom lägenheten, yeeeaahhh!!! Jag köpte en tröja på ZARA. Uppe i gamla Bergamo hittade vi massor av små affärer med roliga prylar som var typsikt italienska. När vi gick ut på bron och såg den fantastiska utsikten över Bergamo var jag tvungen att ta massor med kort kände jag.
 
Onsdagen blev shoppingdagen. Vi tog bussen från Bergamo till Orio Center som ligger vid flygplatsen. Ett extremt stort köpcentrum med över 250 butiker hade jag för mig. Där fanns Hollister, ZARA, Tommy Hilfigher, H&M, Bershka mm. Jag köpte två tröjor en från Hollister och en från Bershka. Efter 5 timmar av shopping och sånt så gick vi till bussen och åkte hem till lägenheten för att laga mat, tacos.
 
Sista dagen, torsdagen, så är det dags för hemfärd fast flyget gick 20.20 på kvällen så vi gick upp kl 06.00 på morgonen för att ta tåget från Bergamo till Brescia, där fick vi vänta cirka 20 minuter på nästa tåg som tog oss till Desenzano där vi märkte att det genast blev mycket varmare och ett mer utländskt klimat med massor av palmer osv. Desenzano ligger precis vid kusten till Gardasjön. Där gick vi omkring och strosade bland alla gator och butiker. Vi satte oss självklart i solen en timma, det var jätte varmt och skönt. Sedan runt 12.30 åt vi lunch på en mysig ute resturang som låg vid vattnet. Sedan var det dags att gå tillbaka till tågstationen för att ta tåget tillbaka till Bergamo. När vi kom tillbaka till bergamo var klockan 17.00, där tog vi bussen med alla resväskorna till flygplatsen för att vänta in flyget. När vi kom hem till Sverige var klockan 22.50. Jag fick en chock över att det var frost på bilarna och att det var 0 grader.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Om

Min profilbild